URGENT

L’Auditori de Pineda presenta la programació completa que ha preparat per aquest 2023

Compartiu aquesta història

Per primera vegada a la seva història, l’Auditori de Pineda ha unificat la programació de tot l’any. És així com ha presentat les propostes de manera conjunta en comptes de dividir-les en dues temporades.

La intenció d’aquest canvi és garantir una programació de qualitat amb suficient antelació i, així, donar confiança als professionals i oferir al públic totes les opcions de la temporada.  Entre les propostes que s’han preparat hi ha espectacles familiars, teatre i música. 

La primera de les representacions que es faran és ‘Encanto, tributo musical’. Aquesta proposta familiar es podrà veure el 19 de febrer, però les entrades ja estan pràcticament exhaurides. La segona proposta per les famílies és ‘El viatge de l’elefanta Sara’ el proper 5 de novembre. 

Pel que fa al teatre, l’obra ‘Gossos’ es podrà veure el dia 1 d’abril. La seguirà ‘Ocaña, Reina de las Ramblas’ el 20 de maig en commemoració del Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Finalment, el 7 d’octubre, Pere Aguilé oferirà un monòleg a set ves amb ‘El cos més bonic que s’haurà trobat mai en aquest lloc’.

Les propostes triades també inclouen música. En aquest sentit, Mónica Green Trio encapçala les propostes musicals amb una actuació programada per portar L’Auditori més enllà del seu edifici. Els músics locals també formen part de la programació d’aquest 2023. Sota l’etiqueta de música de “Kilòmetre 0”, tant Luís Flores l’11 de març, com els músics del grup Saüc en flor el 18 de novembre tindran l’oportunitat de compartir les seves cançons amb el públic més proper.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics