Rialles estrena la nova temporada d’hivern 2023 a Blanes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El segon trimestre del curs escolar ha començat ja i, amb ell, ho fa la segona temporada del cicle de teatre familiar a Blanes que duu a terme l’associació sense ànim de lucre Rialles. La programació està formada per un espectacle de titelles, un de teatre musical, un de màgia, un de pallassos, i un de teatre, donant un total de quatre espectacles familiars de primer nivell.

La primera de les representacions es farà aquest diumenge. Rialles estrena la programació hivernal amb ‘Les Pirates de Terra endins’. Continuarà el proper 29 de gener amb ‘La Rateta Presumida Centre Estètic’.

EL 12 de febrer es farà l’espectacle ‘Magic Hall’ de Jordi Quimera. Al març serà el torn de ‘Petit Univers’ de Marcel Gros i, finalment, el 19 de març s’acabarà la temporada amb ‘Tempus’ de El que ma queda de Teatre.

Totes les obres programades es faran al Teatre de Blanes a partir de les 17:30h, tot i que les portes s’obriran 30 minuts abans. Les entrades ja estan a la venda de forma anticipada al web del teatre i també es podran comprar a la taquilla del teatre una hora abans de l’espectacle. El preu de l’entrada general és de 7 euros, tot i que hi ha possibilitat de descomptes i paquets especials. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics