El Maresme es promociona a FITUR de Madrid i al Salon des Vacances de Brussel·les

Foto: Consorci de Promoció Turística del Maresme
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme segueix promocionant la comarca a les fires turístiques més importants. Aquest mes de gener, el Consorci participa a Fitur, la Fira Internacional de Turisme de Madrid, que un dels punts de trobada globals pels professionals del turisme.

Fitur és el primer esdeveniment de l’any d’aquestes característiques i té lloc del 18 al 22 de gener. El Consorci de Turisme del Maresme s’inclou dins l’estand de la destinació Barcelona i compta amb la presència del president del Consorci, Joaquim Arnó, i de la directora tècnica, Eva Esplugas, que promocionen els atractius del Maresme tant pels professionals del sector com pel públic final, a banda d’altres representants del sector a la comarca. 

Pel que fa a les ponències, aquest dijous és el torn de l’Agència Catalana de Turisme (ACT) d’exposar la gastronomia i l’enoturisme juntament amb el grup SOM i amb els germans Roca, mentre que demà divendres es farà una presentació sobre el Modernisme a la Destinació Barcelona on es projectarà un vídeo amb motiu del centenari de la mort de l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner perquè enguany se celebra l’Any Domènech i Montaner.

A més, el Consorci de Turisme del Maresme també participarà al Salon des Vacances de Brussel·les, amb un mostrador de Costa de Barcelona-Maresme, que se celebrarà del 2 al 5 de febrer. En aquest cas, el Salon des Vacances és una fira destinada al públic final especialitzada en turisme familiar i en el client sènior de més de 55 anys.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics