URGENT

El Maresme es promociona a FITUR de Madrid i al Salon des Vacances de Brussel·les

Compartiu aquesta història

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme segueix promocionant la comarca a les fires turístiques més importants. Aquest mes de gener, el Consorci participa a Fitur, la Fira Internacional de Turisme de Madrid, que un dels punts de trobada globals pels professionals del turisme.

Fitur és el primer esdeveniment de l’any d’aquestes característiques i té lloc del 18 al 22 de gener. El Consorci de Turisme del Maresme s’inclou dins l’estand de la destinació Barcelona i compta amb la presència del president del Consorci, Joaquim Arnó, i de la directora tècnica, Eva Esplugas, que promocionen els atractius del Maresme tant pels professionals del sector com pel públic final, a banda d’altres representants del sector a la comarca. 

Pel que fa a les ponències, aquest dijous és el torn de l’Agència Catalana de Turisme (ACT) d’exposar la gastronomia i l’enoturisme juntament amb el grup SOM i amb els germans Roca, mentre que demà divendres es farà una presentació sobre el Modernisme a la Destinació Barcelona on es projectarà un vídeo amb motiu del centenari de la mort de l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner perquè enguany se celebra l’Any Domènech i Montaner.

A més, el Consorci de Turisme del Maresme també participarà al Salon des Vacances de Brussel·les, amb un mostrador de Costa de Barcelona-Maresme, que se celebrarà del 2 al 5 de febrer. En aquest cas, el Salon des Vacances és una fira destinada al públic final especialitzada en turisme familiar i en el client sènior de més de 55 anys.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics