Palafolls, Malgrat, Tordera i Calella ja treballen per l’elaboració del Pla Local de Prevenció de Drogodependències

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El passat dimecres, representants de l’Ajuntament de Palafolls van desplaçar-se a Tordera per tal de realitzar la primera reunió intermunicipal per elaborar el Pla Local de Prevenció de Drogodependències. A la reunió hi van assistir representants dels quatre municipis que el coordinen, Palafolls, Malgrat de Mar, Tordera i Calella, a banda de representants de la Diputació de Barcelona i de l’empresa que durà a terme l’elaboració d’aquest pla. 

Des de Serveis Socials de l’Ajuntament de Palafolls, Judit Puig explica que estan molt contents amb aquesta primera reunió. Això és així perquè tenien moltes ganes de poder tirar endavant un projecte com aquest. Tot i això, confessa que els queden uns quants mesos de molta feina perquè el pla ha d’estar finalitzat a data de 31 d’octubre de 2023. 

El pla consta de dues fases. Per una banda, s’ha de fer una fase de diagnosi per saber quina és la situació actual als municipis que hi participen. I, per altra banda, hi ha una altra fase de propostes concretes a quatre anys vista. 

En el cas de Palafolls, en aquests moment no hi ha dades recents de quina és la situació actual al municipi, tot i que en els propers mesos es faran enquestes, grups de discussió i entrevistes a persones clau per tal de fer una aproximació a quina és la realitat de Palafolls, Malgrat, Tordera i Calella.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics