Can Batlle busca membres per la comissió de l’Alter Festa

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El local Jove de Can Batlle ja ha posat en marxa els preparatius per una nova edició de la festa, i han anunciat la reactivació de la comissió que servirà per triar els grups que participaran a les barraques de l’any vinent. Per fer-ho, des del local s’està fent una crida als joves palafollencs i palafollenques majors de 16 anys que tinguin ganes de participar-hi.

Albert Muñoz, tècnic de Joventut, explica que aquesta és la seva forma de treballar. Els interessa que els joves puguin triar què es fa al poble i l’Alter Festa és una possibilitat de fer-ho.  

Per a més informació sobre la comissió per impulsar l’AlterFesta es pot contactar amb el Local Jove Can Batlle a través de les xarxes socials d’Instagram i Facebook i també trucant al telèfon 93 765 25 53.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics