URGENT

El Club Patí Palafolls celebra el 1r Trofeu Promeses

Compartiu aquesta història

El proper diumenge, el Palauet de Palafolls acull el 1r Trofeu Promeses que organitza el Club Patí Palafolls amb la intenció de fer lluir les patinadores més petites del club.

En ell hi participaran patinadors dels nivells 1 i 2, tan del club com de les extraescolars a Mas Prats i les Ferreries de Palafolls i el Marià Cubí de Malgrat de Mar. 

La presidenta del club, Anna Massot, explica que les petites del club no tenen encara cabuda dins de cap open federatiu ni cap trofeu, però això no significa que no puguin lluïr-se i demostrar tot el que saben. És per això que han volgut crear aquest trofeu propi del club. 

Tot i que el trofeu l’impulsa el club de patinatge de Palafolls, hi haurà presència de patinadores de diverses localitats com Malgrat de Mar o Mataró entre altres. 

Massot ha detallat que no hi ha cap tipus de competició, sinó que la idea és que les patinadores s’ho passin bé i tinguin el seu moment per mostrar les seves habilitats.

Finalment, la presidenta detalla que, encara que hi haurà una primera, una segona i una tercera posició, totes les patinadores tindran la seva recompensa. L’activitat està prevista per aquest diumenge a la tarda i comptarà amb servei de bar pels assistents.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics