URGENT

El Consorci de Promoció Turística edita un mapa de rutes per fer senderisme al Maresme 

Compartiu aquesta història

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha elaborat un fullet desplegable amb 20 rutes per fer senderisme a la comarca. D’aquesta forma, tal com indiquen des de l’ens, volen donar resposta a les Oficines de Turisme dels diferents municipis del Maresme. I, és que demanaven un mapa físic pels turistes i maresmencs interessats en aquest tipus d’excursions. 

Aquest fullet aporta informació sobre les rutes, la distància, la durada o el desnivell, entre altres. A més, inclou un codi QR que dirigeix als itineraris complets. Tot i que n’hi ha moltes més, s’han seleccionat 20 rutes que abasten tota la comarca i que transcorren entre el mar i la muntanya. Entre els municipis on hi podem trobar rutes hi ha Malgrat de Mar, Pineda i Sant Pol. 

També s’assenyala la Xarxa de Camins del Maresme que és un traçat de camins i senders que uneixen totes les poblacions de nord a sud a través de 500 quilòmetres practicables a peu, bicicleta i a cavall. També s’inclou la Via Marina del Camí de Sant Jaume que és un conjunt de camins que uneix Girona i Barcelona resseguint l’antiga Via Marina de la Via Augusta. 

En el document, a banda de les rutes i alguns reptes, també s’hi han inclòs consells de seguretat per anticipar-se a les possibles situacions adverses que es puguin viure a la muntanya, recomanacions i bones pràctiques.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics