URGENT

“No som un exemple a seguir de cap tipus, al contrari, intentem relacionar-nos el més natural possible amb els joves de Palafolls”

Compartiu aquesta història

Així ho va expressar Júlia Ramos una de les educadores de carrer que hi ha al nostre municipi en una entrevista a aquesta emissora. 

Des del juliol de 2021 els educadors de carrer formen part de la vida dels joves de Palafolls. Concretament són un pont entre el local jove de Can Batlle i l’Ajuntament. La seva tasca és recollir les demandes dels joves i derivar-les al consistori per tal que es facin realitat, dins del possible.

Actualment, Palafolls compta amb dos educadors de carrer que busquen i localitzen els llocs on s’ajunten els joves i adolescents de la vila per tal de generar un vincle amb ells. Ho ha detallat Olaf Rosell, un dels dos educadors.

Per la seva banda, Júlia Rosell, l’altra educadora, explica que entre les seves altres funcions no hi ha la d’ensenyar als joves ni educar-los. Sinó que intenten relacionar-se amb ells de la forma més natural possible. Tal com indica, no volen ser un exemple a seguir de cap tipus, sinó que volen relacionar-se amb ells naturalment.

Entre les demandes que fan els joves n’hi ha de relacionades amb l’oci, l’esport o la millora d’alguns equipaments municipals.  

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics