‘Tres històries, dos comiats i un lloro’ és l’espectacle que ofereix el grup de joves de La quarta Finestra

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest diumenge, el Teatre de Palafolls serà l’escenari d’un nou espectacle a càrrec del grup de joves de La quarta Finestra. Concretament, l’obra que es representarà és ‘Tres històries, dos comiats i un lloro’. La coordinadora del grup de joves, Judit Saula, ha detallat en què consisteix aquesta obra. 

Aquesta és una obra que estava prevista per La Marató, però no es va poder celebrar finalment. Tot i això, Pili Jiménez, directora de La quarta Finestra, destaca que el compromís dels joves per dur-la a terme en un acte tan solidari ha fet que cadascú hi posi part de les seves prioritats en ella.

Així, aquest diumenge a les 12h tothom qui vulgui podrà gaudir de l’espectacle dels joves actors de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics