URGENT

Visoren aturarà els rebuts pendents dels veïns de les Conquilles

Compartiu aquesta història

L’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, i el segon tinent d’alcaldia, Jordi Villaret, van reunir-se la setmana passada amb els responsables de Visoren per buscar solucions a la problemàtica que hi ha amb els veïns de les Conquilles. 

A la reunió es van tenir en compte diferents qüestions a banda del tema principal pel qual s’ha donat a conèixer els problemes en la gestió dels pisos de protecció oficial per part de Visoren. Entre altres, es va parlar també de les clàusules del contracte amb l’empresa que l’Ajuntament de Palafolls considera que no estan complint. N’ha donat més detalls, l’alcalde Palafolls, Francesc  Alemany. 

Pel que fa a l’actual pujada de preus de l’aigua i el gas per part de Visoren als veïns de les Conquilles, Alemany indica que l’empresa s’ha compromés a aturar els rebuts pendents. I, és que, van manifestar la seva voluntat i predisposició per conciliar amb totes les parts.

Recordem que aquestes trobades deriven de les queixes dels veïns de les Conquilles a Palafolls i d’altres municipis de Barcelona després que Visoren apugés el preu de l’aigua i del gas en els pisos de protecció oficial que gestiona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics