URGENT

Blanes serà la seu del 44è Campionat Esportiu de Sords de Catalunya

Compartiu aquesta història

Aquest 2023 El Campionat Esportiu de Sords de Catalunya, que aplega participants d’arreu del país, s’allotjarà a Blanes. Concretament, enguany se celebra la 44a edició del certamen i tindrà lloc durant tres setmanes a partir del 20 de maig fins al 10 de juny. Segons indiquen des de l’Ajuntament del municipi veí, les previsions és que s’hi reuneixin al voltant d’uns 200 participants en diferents disciplines esportives.

L’esdeveniment l’organitza la Federació Esportiva de Sords de Catalunya amb el suport de diverses institucions, entre elles de l’Ajuntament de Blanes, comptant com a amfitrió amb el Club Esportiu de Sords de Blanes. 

La competició s’allotjarà principalment a la Ciutat Esportiva Blanes, així com en d’altres instal·lacions municipals, i inclourà diverses disciplines esportives, un total de 9: bàdminton, dards, escacs, futbol, futbol sala, pàdel, petanca, mountain bike i tennis taula. L’última edició del Campionat Esportiu de Sords de Catalunya va tenir lloc l’any passat a Mollet del Vallès.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics