URGENT

La Banda del Drac oferirà el Ball de Carnaval de Malgrat de Mar 

Compartiu aquesta història

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Malgrat de Mar ja està ultimant els detalls per la celebració del Carnestoltes al municipi. Aquesta tindrà lloc els propers 17 i 18 de febrer i comptarà amb diferents activitats. 

D’una banda, el divendres 17 de febrer es farà la Rua de carrosses i comparses a partir de les 21:30h. El recorregut s’iniciarà a la plaça de la Germana Campos i passarà pels carrers Joan Maragall,  Fonlladosa, Carme, per la plaça de l’Església, l’avinguda del Carme, i els carrers Mediterrània i Girona fins al Pavelló Germans Margall. A les 23h serà el torn del Ball amb La Banda del Drac.

D’altra banda, dissabte 18 de febrer s’ha programat la rua infantil a les 17h als Jardins de la Solidaritat. Aquesta recorrerà l’avinguda Mediterrània, el carrer Girona i acabarà al Pavelló Germans Margall on hi haurà ball a partir de les 18h amb Pep López i Sopars de duro.

Els grups interessats a participar en qualsevol de les dues rues poden fer la inscripció mitjançant una instància registrada a l’Ajuntament de Malgrat de Mar. El termini per fer-ho finalitza el dia 3 de febrer a les 00h. 

L’Ajuntament de Malgrat de Mar lliurarà a les colles participants un premi, que serà de 700 euros en el cas de la colla del Rei Carnestoltes; de 400 € per a la colla amb carrossa amb un mínim de 20 persones; 200 € per a les colles de comparses amb un mínim de 25 persones i de 100 euros en el cas de carrossa/colla que participi únicament a la rua infantil.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics