La rider Gemma Corbera participarà en el Masters of Dirt a Austria

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Després de l’últim esdeveniment on va participar a Xile, la rider palafollenca no s’atura i ja està preparant la propera exhibició d’aquest any 2023.

Concretament al març viatjarà cinc setmanes a Àustria per participar en el Masters of Dirt, una competició que se celebra en diverses ciutats del país. Després d’aquesta competició tornarà a Xile. Després marxarà als Estats Units on es farà una nova competició, tot i que d’aquesta ha explicat que encara està esperant la invitació per participar-hi. 

Tot i les caigudes i lesions, Gemma Corbera explica que espera poder seguir endavant amb les competicions durant molt més temps. Tot just ara s’està recuperant d’una lesió al colze que va tenir a Xile a principis de gener. A més, tot i que es retiri, confessa que vol seguir dins el món de la bici i els riders i potser ensenyar altres persones sobre aquesta disciplina.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics