PALAFOLLS SOM organitza una jornada plena d’activitats per donar-se a conèixer

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest dissabte el Teatre de Palafolls acull una nova activitat. Concretament, serà l’espai on el grup Palafolls Som es donarà conèixer a la ciutadania de cara a les eleccions del 28 de maig.  Segons indica Mónica Armada, alcaldable de Palafolls per l’agrupació, l’objectiu és descobrir l’equip de Palafolls Som. Aquest descobriment no volen que sigui dins una llista electoral, sinó que pretenen que la gent coneixi com treballen.

Les activitats començaran a les 10:30h amb una masterclass de la coach i esportista olímpica, Sònia de Ignacio-Simó que porta per títol ‘La diferencia entre ser un buen deportista o el mejor’. A les 11:45h hi haurà pintacares i jocs infantils fins al migdia. 

A la tarda, serà el torn de ‘El joc i el riure no tenen edat’, una sessió de risoterapia amb Emilia Ariza a partir de les 16:30h; a les 17:15h hi haurà xocolatada amb melindros i a les 18h es farà una sessió de dansa oriental i Bollywood a càrrec de Yulia Gamal i el grup Hayat.

Les activitats continuaran a les 18:45h amb Flamenco COTANO i, finalment, a les 20h hi haurà un concert en viu amb ROCK DOGS, un grup de versions dels anys 60, 70 i 80.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics