Els Mossos detenen el presumpte autor de dos robatoris violents a forns de pa a Palafolls i a Tordera

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Unitat d’Investigació dels Mossos d’Esquadra de la comissaria d’Arenys de Mar va detenir el divendres passat un home de 64 anys com a presumpte autor de dos robatoris amb violència a Palafolls i Tordera.

El primer robatori va tenir lloc el 28 d’octubre de 2022 pels volts de les 05:20h quan un home va sostreure diners de la caixa enregistradora d’un forn de pa de Tordera després d’intimidar el treballador amb una escopeta. El dia 31 va tornar a actuar al nostre municipi, en un altre forn de pa on també va usar una escopeta. En aquest cas, però, no va aconseguir robar res gràcies a l’actuació d’una de les víctimes.

La Unitat d’Investigació dels Mossos d’Esquadra d’Arenys de Mar es va fer càrrec de la investigació i va permetre identificar el presumpte autor, un home de 64 anys amb antecedents policials al que també li constava vigent una ordre de detenció emesa per un Jutjat d’Instrucció d’Albacete.

El dia 4 de febrer va passar a disposició judicial davant del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia d’Arenys de Mar, qui finalment va decretar llibertat amb càrrecs amb l’obligació de presentar-se cada 15 dies al jutjat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics