URGENT

El Rei Carnestoltes porta la dibauxa a Palafolls

Compartiu aquesta història

A partir d’aquest dilluns 13 de febrer i fins al proper dia 25 Palafolls es disfressa per Carnaval. I, de nou, l’encarregat de recordar-nos-ho ha sigut el Rei Carnestoltes.

Aquest matí, el rei dels poca-soltes s’ha acostat al Parc Viari  per informar tots els alumnes de les escoles i de la llar d’infants de Palafolls quines són les consignes per aquest Carnaval 2023. Tot i que aquesta és una activitat adreçada als alumnes del municipi, des de l’Àrea de Cultura animen a tothom qui vulgui a participar de les consignes d’aquest any.

Així és com, el proper dilluns 13 “del llit cauràs i en pijama vindràs”, dimarts “és un mal petit” toca anar amb un pentinat divertit,  dimecres “ la disbauxa està poc valorada”, així que ves amb la cara pintada, el dijous convida tothom a vestir com si tinguéssim 80 anys i divendres toca disfressar-se.

El divendres coincidirà amb les rues de les escoles de Palafolls. Aquestes comencen a les 9:30h des del Fòrum Palatiolo i els primers en ensenyar les seves disfresses seran els alumnes de la llar d’infants, a les 10:30h és el torn dels alumnes de l’Escola Mas Prats i a la tarda, a les 15h serà el dels alumnes de Les Ferreries.  

Finalment, dissabte 25 de febrer és el torn de la Festa de Carnestoltes. Enguany s’ha programat la cercavila de disfresses a partir de les 17:30h, començarà a l’Avinguda Costa Brava i seguirà fins al Fòrum Palatiolo. Allà, hi haurà xocolatada amb xurros i activitats per als més petits. Tothom qui estigui interessat en participar amb la seva disfressa pot enviar un mail a cultura@palafolls.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics