Malgrat Acull fa una crida a la solidaritat per les víctimes del terratrèmol a la frontera entre Síria i Turquia

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Plataforma Malgrat Acull fa una crida als malgratencs i a tota la ciutadania per recollir aportacions econòmiques per tal d’ajudar les víctimes i els afectats del terratrèmol ocorregut la matinada de dilluns a la frontera entre Turquia i Síria. 

Un dels membres de l’entitat, Jordi Bayarri, ha volgut destacar que cal tenir en compte que aquesta és una zona doblement afectada perquè cal recordar que és un lloc on també estan en guerra.

La intenció és que els ciutadans puguin aportar qualsevol tipus d’ajuda a les ONGs que estan treballant ara mateix a la zona.

A més, des de l’entitar es va demanar a l’Ajuntament de Malgrat que col·laborés amb la causa. En aquest sentit, ahir a la tarda en el ple municipal de Malgrat de Mar, la regidora de Solidaritat i Cooperació, Sarah Corpas, va anunciar que es farà una donació de 2.500 euros a través del Consell de Solidaritat mitjançant el Fons Català de Cooperació.

Tothom qui vulgui ajudar pot consultar els canals habilitats per les donacions en les xarxes socials de Malgrat Acull i a les pròpies plataformes de les ONGs que estan treballant en la zona afectada. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics