Un incendi obliga a desallotjar 19 persones i atendre un ferit lleu a Blanes

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest diumenge al matí, 22 dotacions de diferents cossoss d’emergències han hagut d’intervenir en la extinció d’un incendi a Ca la Guidó, a Blanes. L’alerta es va donar a les 6:30h, quan es va incendiar el primer pis on hi viu l’única persona ferida. Al lloc s’hi van traslladar les diferents dotacions dels cossos d’emergència.

Els serveis mèdics, per la seva banda i després d’atendre el ferit per una ambulància medicalitzada, van optar per traslladar la víctima a l’Hospital Comarcal de Blanes per fer-li una posterior revisió i verificar que no hi haguessin més conseqüències. També es van evacuar un total de 19 veïns i veïnes de l’edifici sinistrat.

A les 8:30h del matí l’incendi es va declarar controlat, i una hora més tard, després d’airejar i revisar la situació de l’immoble, els veïns i veïnes van poder tornar als seus respectius pisos, ja que l’estructura de l’edifici no ha resultat afectada. Pel que fa a les possibles causes que haurien produït el foc, hi ha indicis que es podria tractar d’una manta elèctrica.

Quant als diferents efectius que hi van intervenir, hi va haver un total de 22 dotacions: 10 vehicles de Bombers; 6 dotacions de la Policia Local de Blanes; 1 de Protecció Civil de Blanes; 3 ambulàncies del SEM; i 2 dels Mossos d’Esquadra.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics