Els ADF Alt Maresme busquen nous voluntaris per a l’agrupació

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Fa uns dies, els membres de l’ADF Alt Maresme van començar a través de les seves xarxes socials una crida per animar els joves a formar part de l’agrupació. Aleix Duran, un dels membres, indica que alguns dels ADF que hi formaven part han anat deixant l’agrupació per diferents motius. És per això que volen regenerar el grup i incorporar participants nous de cara la nova campanya d’estiu.

La intenció és preparar-se de cara la propera campanya estiuenca. Segons ha explicat Duran, els temporals que hem tingut han provocat que la campanya sigue perillosa. I,és que, tal com explica, la pluja que ha caigut, juntament amb el vent i el fred, poden afavorir més els incendis aquest estiu. 

Per preparar-se per aquesta propera campanya, algunes de les activitats que tenen previstes és desbrossar i netejar tots els punts d’aigua que tenen els bombers arreu del territori per tal que en un possible incendi l’accés per captar aigua sigui fàcil i ràpid, també prepararan els camins perquè puguin circular els vehicles d’emergències i conscienciar les persones de la importància de cuidar els boscos i el riscos que hi ha si no ho fem. 


Els requisits per formar part de l’agrupació són bàsics. Qui estigui interessat en formar part dels ADF ha de tenir més de 16 anys, estimar la natura, disponibilitat horària, ganes de passar-ho bé i saber treballar en equip. Per més informació podeu posar-vos en contacte amb els ADF a través de les seves xarxes socials i a través del web www.adfaltmaresme.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics