Palafolls ja forma part del mapa de joves artistes del Maresme

Foto: Consell Comarcal del Maresme
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El buscador jove del Servei de Joventut del Consell Comarcal del Maresme ha ampliat l’oferta del Maresme en mapes amb la incorporació d’un nu espai per divulgat el talent juvenil de la comarca. Aquest nou mapa és el de Mapa de Joves Artistes #MaresmeJove.

Amb el suport i l’ajuda dels professionals de joventut dels ajuntaments, s’ha activat un mapa per donar a conèixer els talents artístics en diferents disciplines, com música, arts escèniques i arts plàstiques, entre altres, en tot el territori maresmenc. L’objectiu principal de la plataforma és facilitar la promoció a entitats relacionades amb l’oci i la cultura, centres educatius o associacions que busquen el contacte d’artistes i/o talleristes per les seves programacions d’activitats.

Els joves que vulguin formar part només cal que tinguin entre 16 i 35 anys i que facin arribar al Consell Comarcal les seves dades mitjançant el formulari que hi ha a la seva plana web.

Aquesta iniciativa s’inclou dins el projecte El Maresme en mapes que el Servei Comarcal de Joventut va iniciar el 2019 per donar resposta a la demanda dels professionals de la comarca de disposar d’informació actualitzada dels recursos propis de la comarca en diferents àmbits de treball i especialitats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics