Els vehicles de neteja viària estrenen nova retolació

Foto: Ajuntament de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A principis d’aquest mes de febrer, els vehicles del servei municipal de neteja viària han estrenat la nova retolació amb la que es podran reconèixer quan passin pels carrers del municipi.

Actualment, el servei compta amb dos vehicles. D’una banda, una petita escombradora elèctrica que treballa a les zones més poblades de Palafolls. Un vehicle elèctric que minimitza el seu impacte acústic i que no genera gasos ni contribueix en l’efecte hivernacle. 

I, d’altra banda, el camió escombradora que neteja altres zones de Palafolls com les urbanitzacions o els polígons industrials. Aquest compta amb un sistema de rentat a alta pressió que ofereix més autonomia de treball als operaris.

La nova retolació compta amb el lema ‘Cuidem Palafolls, juguem net’ i, és que, segons indiquen des de l’Àrea de Medi Ambient, la intenció és que es denoti les millores que s’han aplicat en el servei amb la nova contractació de l’empresa que neteja els carrers de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics