URGENT

El Ple Municipal de Palafolls farà una menció d’agraïment a Joan Ribas Vendrell

Compartiu aquesta història

Aquest dijous, la Sala de Plens de l’Ajuntament de Palafolls torna a reunir tots els grups municipals per una nova sessió plenària. En aquest cas, es tracta de la sessió ordinària del ple del mes de febrer que, com és habitual, se celebra el tercer dijous de cada mes. 

A la sessió d’aquest mes hi ha 14 punts a l’ordre del dia i, entre ells hi ha la menció d’agraïment a Joan Ribas Vendrell per la cessió temporal del fons patrimonial Can Ribas a favor de l’Ajuntament de Palafolls. 

Entre altres punts, també es donarà compte de l’aprovació de la tercera pròrroga del II Pla d’Igualtat de Gènere 2017-2020 i es farà l’aprovació de l’addenda al conveni d’encàrrec de gestió entre el Consell Comarcal del Maresme i l’Ajuntament de Palafolls per a la contractació conjunta esporàdica del servei de mobilitat internacional per a joves del Maresme 2018-2021.

També es presentarà la moció que presenta el grup ERC-AM per a la commemoració del Dia Internacional de les Dones i es farà el torn de precs i preguntes per part de l’oposició i el públic assistent. Com és habitual, la sessió començarà a les 19h i es podrà seguir en directe desde el 107.7 de la FM i a través del Facebook de Ràdio Palafolls. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics