El pianista Luis Relucio presenta ‘La Promesa’ al Teatre de Blanes

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest divendres, el Teatre de Blanes es vesteix de gala per acollir un nou esdeveniment. Es tracta d’un concert del pianista blanenc Luis Relucio, que presenta el seu primer treball discogràfic ‘La Promesa’. A l’espectacle interpretarà els temes del disc amb un piano de cua, i una il·luminació intimista que convertirà l’actuació en una ocasió única.

El concert, a més, comptarà amb les intervencions de l’artista per explicar cadascuna de les peces que interpretarà. El concert per presentar el disc ‘La Promesa’ forma part de la programació professional del Teatre de la Costa Brava Sud i està previst que comenci a les 21h amb una duració d’uns 55 minuts. 

Les entrades tenen un preu de 5 € i es poden comprar de forma anticipada a través del web del Teatre de la Costa Brava Sud o bé de forma presencial demà a la taquilla del teatre a partir de les 20h.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics