La Figuerassa reobre a la ciutadania i comptarà amb càmeres de videovigilància i retransmissió esportiva

Zona esportiva de la Figuerassa
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Tal com es va informar en el ple d’ahir, la Figuerassa Arena tornarà a obrir al públic després que es tanqués a causa de la pandèmia. Per poder-ho fer i evitar accions incíviques per part dels usuaris, l’Ajuntament de Palafolls ha instal·lat un programa de videovigilància. Aquestes càmeres formen part de la xarxa de càmeres que també hi ha a altres equipaments municipals i a punts estratègics de Palafolls. Així ho va explicar l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, al ple ordinari de febrer.

D’aquesta forma, les càmeres permetran controlar l’incivisme que havia afectat l’equipament quan era obert a la ciutadania. A banda, també, permetran fer retransmissions esportives per acostar l’esport a qui no pot desplaçar-se fins a La Figuerassa.

A més, s’hi han fet altres millores a l’equipament. Concretament, s’han inclós un parell de carrils més per salt de longitud i salt de perxa, entre altres modificacions. En aquest punt del ple municipal, el regidor a l’oposició del PSC, Martí Victòria, va preguntar quan s’instal·larien les càmeres que fa temps que es reclamen en zones com el polígon industrial i en les àrees de recollida de residus. En aquest sentit, Alemany va destacar que queden pendents, tot i que en poc temps començaran amb la seva licitació i esperen tenir-les intal·lades de cara a l’estiu.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics