El PSC de Palafolls organitza una recollida solidària per ajudar a Turquia i Siria

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest dissabte, el grup municipal farà una recollida de roba d’abric i mantes, coincidint amb una de les parades que el PSC instal·la en diversos indrets del municipi per conèixer els neguits i propostes de la població.

Tal com indiquen des del partit, després de la catàstrofe succeïda fa més d’una setmana a la frontera entre Siria i Turquia, s’han vist obligats moralment a fer aquesta recollida per les persones que més ho necessiten.

És per aquest motiu que el dissabte a partir de les 9:30h i  fins al migdia els membres de l’equip del PSC Palafolls s’instal·laran davant del supermercat Consum per recollir tot el que la gent vulgui donar. Entre els materials que demanen hi ha mantes i tot tipus de roba d’abric, ja siguin jerseis, jaquetes o pantalons tèrmics, entre altres. 

Tot el que recullin s’enviarà a Creu Roja perquè pugui distribuir-ho entre les persones que ho necessiten. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics