La Taula per a la ReIndustrialització de Nylstar comença a buscar les possibilitats que hi ha per mantenir l’activitat

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Dimecres a la tarda va tenir lloc la primera reunió de la Taula per a la ReIndustrialització de Nylstar. En ella hi van estar presents els tres col·lectius implicats, l’Ajuntament, la Generalitat i el Comitè d’Empresa. Aquesta setmana, a més, es va comptar amb representants de l’empresa.

Durant aquesta trobada es van establir quins són els aspectes que cal treballar per trobar un futur per a l’empresa i per la vuitantena de llocs de treball que hi ha en l’actualitat. Entre els punts de treball que es van establir de cara a la propera trobada s’hi inclouen avançar en la determinació de quins actius i passius hi ha en l’actualitat com a punt de partida. És a dir, es farà un llistat de la maquinària, així com de les possibles comandes per servir com a punt indispensable sobre si es pot o no mantenir l’activitat de Nystar. 

Recordem que aquesta taula es va crear la setmana passada després de la trobada convocada per urgència per trobar una solució que garanteixi el futur de la històrica factoria blanenca. Ara, el compromís adoptat per tothom a la reunió és que la Taula per a la Re Industrialització de Nylstar es torni a trobar d’aquí a uns 15 dies. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics