La Xocolatada Solidària recull més de 1.165€ per a la lluita contra el càncer infantil

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Divendres a la tarda, les escoles de Palafolls van celebrar la tradicional festa del Carnaval i,enguany, sense restriccions de cap tipus després de la pandèmia. Els alumnes al llarg del matí i de la tarda van dur a terme les seves respectives rues de Carnaval. I, a la tarda, es va recuperar la tradicional Xocolatada Solidària en benefici de l’Hospital Sant Joan de Déu. 

Les ampa dels diferents centres educatius de Palafolls, amb la col·laboració de diferents empreses i bars locals, es van tornar a sumar, per quart any consecutiu, a la iniciativa de la xocolatada solidària  a favor dels projectes de recerca contra el càncer infantil que es lideren des de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.D’aquesta forma, l’acte solidari ha aconseguit recollir més de 1.165 euros.

Els actes de Carnaval, però, no han acabat i, és que, el proper dissabte 25 de febrer es farà la Rua de Carnestoltes. Aquesta començarà a l’Avinguda Costa Brava i continuarà fins al Fòrum Palatiolo. Allà, hi haurà xocolatada amb xurros i activitats per als més petits.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics