URGENT

La Generalitat proposa a Visoren sotmetre a l’arbitratge de consum l’increment dels preus dels subministraments

Compartiu aquesta història

Divendres es van reunir els representants de l’Agència Catalana del Consum i de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya amb els representants dels ajuntaments de Palafolls, Bigues i Riells del Fai, Tiana, Esplugues de Llobregat, Sant Fost de Campsentelles i Calaf, per buscar més solucions a la problemàtica que es va donar a conèixer a finals de de l’any 2022. Recordem que els problemes van sorgir quan l’empresa va comunicar als seus llogaters l’aplicació retroactiva d’increments considerables en les tarifes dels subministraments d’aigua calenta sanitària i gas.

A la reunió, es va exposar als representants dels municipis afectats, entre ells el nostre, la proposta que la Generalitat ha fetr a Visoren per tal de solucionar la problemàtica. La intenció del govern català és que l’empresa Visoren sotmeti a l’arbitratge de consum la resolució del conflicte. D’aquesta forma, confien en que es pugui solucionar la problemàtica que hi ha en la actualitat amb tots els municipis implicats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics