Malgrat de Mar s’inclou dins els municipis amb la certificació ‘Biosphere’

Foto: Consorci de Promoció Turística del Maresme
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La nostra comarca continua apostant per la sostenibilitat a nivell turístic i aquest compromís augmenta any rere any. La prova d’això és l’increment d’allotjaments, empreses, serveis i destinacions del Maresme que s’adhereixen al Compromís per a la sostenibilitat turística Biosphere. 

En total, són un centenar d’empreses les que rebran el distintiu Biosphere el proper 23 de febrer a l’Auditori de Pineda de Mar. Durant l’acte també s’entregaran les plaques a les 5 noves empreses que s’han format com a Punts d’Informació Turística i els diplomes a les 75 entitats que han realitzat la renovació.

La certificació Biosphere Sustainable és una marca de confiança a nivell mundial que ajuda a les empreses, consumidors, propietaris i gestors turístics a identificar i promoure productes i serveis procedents de proveïdors turístics que alineen la seva gestió i activitat empresarial amb la sostenibilitat. 

L’objectiu és que les entitats distingides desenvolupin plans de sostenibilitat personalitzats a través d’accions vinculades a l’Agenda 2030 i als 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Entre aquestes empreses i serveis hi ha alguns que se situen al municipi veí de Malgrat de Mar. Aquests són, entre altres, el Càmping del Mar, l’Oficina de Turisme i l’Hotel Alegria Maripins. Altres municipis que també compten amb aquesta certificació són Pineda de Mar, Santa Susanna i Calella.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics