Arrenca una nova edició del Malgrat Outlet

Foto: AjMalgrat
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Un any més, Malgrat de Mar organitza una nova edició de la fira d’articles rebaixats al municipi. Així és com, aquest divendres les Peixateries Velles seran l’emplaçament on es desenvoluparà la setena edició del Malgrat Outlet. 

Tothom qui estigui interessat en gaudir d’una bona estona passejant per l’espai assignat podrà trobar a partir de les 16h una dotzena de paradistes i comerciants del municipi venent els seus articles rebaixats fora de temporada.

A més, l’activitat comercial no finalitza el divendres perquè l’Àrea de Promoció de Malgrat de Mar organitza també el Mercat d’Hivern aquest dissabte. Es farà a la plaça de l’Església a partir des del matí i fins al vespre. El mercat comptarà amb productes d’alimentació artesana amb exposició i venda de productes alimentaris de proximitat com embotits, formatges o rebosteria.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics