L’Ajuntament de Blanes i el Consolat de Cuba s’uneixen per incrementar les relacions culturals i socials

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Des d’abans del segle XIX, Blane si Cuba han mantingut un fort lligam, sobretot quan milers de blanencs es van traslladar fins al Carib per fer fortuna. 

El nexe d’unió encara perdura a dia d’avui amb la presència de molts cubans que viuen a Blanes. És per aquest motiu que el cap de setmana passat l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, i el cònsol de Cuba, Alejandro Castro Medina, van reunir-se. L’objectiud e la reunió va ser incrementar les relacions culturals i socials entre Blanes i Cuba, així com establir una millor i major fluïdesa d’intercanvi entre l’àmbit cultural i el social. 

Per rebre al cònsol del país, es va fer una Recepció Oficial a la Sala de Plens on hi va poder assistir tothom que volgués, sobretot els ciutadans cubans que viuen aBlanes, i on es va lliurar un obsequi institucional al representant del govern cubà a Catalunya.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics