Palafolls aprova una addenda al conveni d’encàrrec de gestió entre el CCM i l’Ajuntament

Sala de Plens de l'Ajuntament de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El passat dijous, el ple ordinari de Palafolls va acordar aprovar una addenda al conveni que hi ha actualment entre el Consell Comarcal del Maresme i l’Ajuntament per a la contractació conjunta esporàdica del Servei de Mobilitat Internacional per a Joves del Maresme.

Tot i l’existència d’aquest conveni, la regidora d’Educació, Susanna Pla, va explicar que és un recurs que no es fa servir al municipi. Per tant, s’ha decidit que el millor és prescindir d’ell. Així és com, havent aprovat l’addenda, al juliol es deixarà de comptar amb ell. 

El punt es va aprovar amb els vots a favor de tots els grups municipals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics