URGENT

Donen d’alta al pilot del parapent a motor que va caure sobre el riu Tordera

Compartiu aquesta història

Aquest matí han donant l’alta al pilot del parapent que va caure dissabte al migdia al riu Tordera, entre Palafolls i Blanes, quan sobrevolava la zona. 

A conseqüència de l’accident, l’home de 49 anys va resultar ferit de gravetat amb pronòstic reservat i el van evacuar a l’Hospital de Mataró. Tal com ha pogut saber Ràdio Palafolls, aquest matí ja li han donat l’alta. 

L’accident va succeir el dissabte després que l’home s’enlairés de l’aeròdrom de Palafolls i el parapent es precipités al buit sobre el riu Tordera a una alçada de 20 metres. La caiguda es va produir al topar contra un cable d’alta tensió que travessa el riu de banda  a banda.

La vela de l’aparell va acabar envoltada de flames, però aquestes no van afectar el pilot. Dues persones que passejaven per la zona van poder-lo ajudar abans que arribessin els serveis d’emergència. 

Fins al lloc dels fets s’hi van traslladar la Policia de Palafolls i la de Blanes, els bombers del parc de Lloret i del de Maçanet, Mossos d’Esquadra, el SEM i els agents rurals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics