URGENT

La Unitat Mòbil d’Informació al Consumidor torna a Santa Susanna

Compartiu aquesta història

Les Unitats Mòbils d’Informació al Consumidor (UMIC) de la Diputació de Barcelona continuen fent ruta per tots els municipis on donen servei. En aquest cas, també es farà al Maresme, un dels municipis que visitaran és Santa Susanna. La visita serà el proper dimarts 28 de març de 10:30h fins a les 13h.

Aquesta visita s’inclou dins la iniciativa de la Diputació de Barcelona d’acostar el servei municipal de consum a poblacions que no en disposen i, d’aquesta forma, permetre que els ciutadans facin consultes i reclamacions de manera gratuïta.

Les UMIC també faciliten material informatiu i donen consells sobre com estalviar en les factures de l’aigua, el gas i l’electricitat, entre d’altres. Formen part de l’Oficina Provincial d’Informació al Consumidor (OPIC) del Servei de Suport a les Polítiques de Consum de la Diputació de BCN que, a banda de ajudar de forma presencial als ciutadans, també ho fan de forma telemàtica. 

Santa Susanna, però, no serà l’únic municipi que comptarà amb aquest servei. Els ciutadans d’una setantena de municipis de Barcelona podran adreçar-se a les UMIC durant el mes de març. Entre altres, comptaran amb aquest servei itinerant Arenys de Munt, Argentona, Sant Pol de Mar, Alella i Dosrius.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics