URGENT

Més de 300 persones ja s’han inscrit a la Trail Senyor del Castell

Compartiu aquesta història

Aquest diumenge, està previst celebrar la nova edició de la Trail Senyor del Castell. Enguany, és la primera edició que pot celebrar-se amb normalitat després de la Covid-19 i es presenta amb algunes novetats com la nova ubicació i la llargada del circuit. Així ho ha detallat Lu Vázquez, secretaria del Safir Team. 

A més, la cursa es preveu que sigui una iniciativa verda. és a dir, la intenció és que no es produeixi cap tipus de residu plàstic que pugui malmetre el medi ambient. Per això, entre altres, demanen que tots els corredors portin el seu got a la cursa.

Enguany, a més, la iniciativa ja forma part del conveni de col·laboració que han signat el Safir Team i l’Ajuntament de Palafolls. Tal com indiquen des de l’entitat, aquesta és una aposta de futur per col·laborar plegats de forma activa a Palafolls i que la trail millori any rere any. 

Pel que fa a les inscripcions, encara estan obertes fins al proper dijous dia 2 de març. Els dorsals es podran recollir a el dissabte a la tarda al Teatre de Palafolls des de les 18h fins a les 20h i el mateix diumenge abans de l’inici de la cursa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics