URGENT

L’Arxiu Municipal de Blanes presenta ‘Amics, Coneguts i Retratats’, un recull de fotografies de Joaquim Robert

Compartiu aquesta història

Aquest divendres, la Sala Municipal Maria Luisa García Tornel acollirà la inauguració de l’exposició de Joaquim Robert ‘Amics, Coneguts i Retratats’ que és una selecció de fotografies que el blanenc va fer entre el 2003 i el 2010. 

L’exposició l’ha produït l’Arxiu Municipal i s’ha organitzat per commemorar els 10 anys de la mort del fotògraf blanenc. I, és que, Joaquim Robert (1936-2013) va ser un dels primers fotògrafs amateurs que va exercir de manera continuada a la zona de Blanes i la Costa Brava Sud.

Al llarg de la seva vida, la seva càmera va captar molts dels esdeveniments socials, culturals i polítics del municipi, primer com a fotoperiodista per a mitjans locals i internacionals, i posteriorment, durant la primera dècada del segle XXI, per a mitjans locals i a títol personal.

La selecció d’imatges que es recull a l’exposició són una representació del què va passar a Blanes entre els anys 2003 i 2010. Sobretot hi ha una representació dels qui eren els seus amics, coneguts i retratats. La mostra s’inaugurarà demà a partir de les 18:30h a la Sala Maria Luisa García Tornel. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics