Mònica Armada es presenta com alcaldable de Palafolls Som

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El grup municipal Palafolls Som ja ha presentat alguns dels membres de la formació que representaran el partit les properes eleccions. Entre ells, han presentat la palafollenca Mònica Armada com a propera alcaldable per Palafolls.

Per tal de donar a conèixer qui són les persones que integren la llista, han publicat un seguit de vídeos al seu perfil d’Instagram. En aquest cas, tal com indica Armada en el seu vídeo de presentació, la intenció de Palafolls Som és treballar pel poble. Les persones qui formen el grup són palafollencs que estimen el municipi i que volen que la vila torni a ser el que era abans. 

Armada també ha detallat que, sempre, la intenció serà treure profit de tots els recursos amb els quals compta Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics