URGENT

Palafolls comptarà amb un servei de canguratge a domicili

Compartiu aquesta història

En el marc del programa Temps per Cures que promou el departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat, el Consell Comarcal del Maresme ha activat un nou servei de canguratge en els municipis de menys de 20.000 habitants, entre ells, Palafolls. 

En concret, el servei està adreçat a infants de 0 a 16 anys per ajudar en les tasques de cura familiar, especialment a les dones. No té cap cost econòmic per a les famílies i es planteja amb tres modalitats, canguratge a locals municipals, canguratge a domicilis i servei de cangur per a activitats. 

Així, les famílies ja poden sol·licitar aquest ajut, per fer-ho, només cal que facin la seva petició enviat el formulari que trobaran al web del Consell Comarcal del Maresme amb una antelació mínima de 3 dies abans de necessitar el servei. 

Segons indiquen des del Consell Comarcal, la cura de l’infant o adolescent es farà en el domicili particular entre les 7h i les 21h. Aquest servei només es pot fer servir, com a màxim, 6 hores a la setmana que poden estar distribuïdes de dilluns a divendres en una, dues o tres actuacions setmanals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics