Palafolls prepara un 8M ple d’activitats i actes de conscienciació i reivindicació

Foto. Ajuntament de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El proper dimecres és 8 de març i es commemora el Dia Internacional de la Dona Treballadora. La majoria de municipis de la comarca han preparat els seus actes per celebrar una diada com aquesta i Palafolls també s’hi ha sumat un any més. 

Enguany les activitats són diverses i per a tots els públics. Segons indica Judit Puig, tècnica de Serveis Socials a l’Ajuntament de Palafolls, l’objectiu és que aquest 8 de març sigui transversal i permeti arribar a tots els públics.

Pel que fa a les activitats, d’una banda, el mateix dimecres 8 de març s’ha preparat un taller per crear una pancarta conjunta i un taller de pintacares a partir de les 16:30h fins a les 18h a la Plaça de Poppi i a les 17:30h, la companyia H6 Clown explicarà el conte “Quines unes, elles!” a la Biblioteca Enric Miralles.

A partir de les 18h, Onada Feminista ha convocat els palafollencs a vestir de lila el Fòrum Palatiolo abans de la lectura del manifest a partir de les 18:30h davant l’EMMiD, amb la col·laboració de les alumnes de l’escola de música, Martina Vivé (veu) i Laura Méndez (piano).

Els actes no finalitzen aquí, el proper dissabte 11 de març a les 20:00h la malgratenca Teresa Gelpí farà l’espectacle “Teresa, Teresot” a les 20h al Teatre de Palafolls. L’entrada és gratuïta, tot i que hi ha aforament limitat. 

Finalment, el dimecres 15 de març es farà la cloenda de la commemoració amb l’espectacle “No solo duelen los golpes” de la monologuista Pamela Palenciano. Es farà al Teatre a les 19h i, tot i que l’entrada també és gratuïta, l’aforament és limitat i necessita inscripció prèvia. Les persones interessades han de reservar el seu seient a l’EMMiD, de dilluns a divendres de 9h a 21h o trucant al 93 762 06 11.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics