Ja es pot visitar al MiD l’exposició de pintura dels membres del Casal d’Avis

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Escola de Música i Dansa de Palafolls acull una nova exposició aquestes setmanes. En concret, els membres del taller de pintura del Casal d’Avis de Palafolls han fet un recull de les seves obres i les han exposat a l’equipament municipal. 

Des del taller de pintura expliquen que estan molt contents de poder tenir l’oportunitat d’exposar les obres en un lloc com el MiD, d’aquesta forma, tothom podrà veure què és el que fan els palafollencs que hi assisteixen.

Al llarg de sis setmanes, tothom qui passi per l’Escola de Música i Dansa podrà visitar el conjunt d’obres on es podran veure plasmats carrers de Palafolls, edificis, paisatges i persones de la vila, entre altres.  

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics