URGENT

Ràdio Palafolls s’uneix als actes per commemorar el 8M

Compartiu aquesta història

Al llarg de la propera setmana, Ràdio Palafolls participarà dels actes que s’han preparat al municipi. En aquest sentit, el programa Palafolls En Xarxa entrevistarà durant tota la setmana diferents dones rellevants en el municipi. Totes elles formaran part de diversos àmbits socials, com l’esportiu, el polític, l’emprenedor i, també, el radiofònic, entre altres. 

Per exemple, s’entrevistarà a Gemma Corbera, la rider palafollenca que, tot just quan s’emeti l’entrevista, estarà a Àustria disputant la competició Masters of Dirt.  També, es comptarà amb la presència d’Elisabet Embid, una dona coneguda a Palafolls per la seva relació amb l’emprenedoria i per col·laborar a l’En Xarxa de Ràdio Palafolls.

Altres de les dones que s’entrevistaran són Anna Rovira, esportista relacionada amb la cursa Ironman, i Maria Fenoll, coneguda a Palafolls per ser la presentadora del programa El Despertar de Palafolls a la ràdio. 

Totes les entrevistes es podran escoltar a partir de dilluns durant tota la setmana al Palafolls en Xarxa que s’emet després de l’Informatiu Migdia. També es repetiran després de l’Informatiu de les 15h i l’Informatiu Vespre a les 21h. A més, es podran recuperar a l’apartat ‘A la Carta’ del web de Ràdio Palafolls. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics