La ciutadania de Blanes podrà escollir algunes de les accions de l’Agenda 2030 i els Objectius ODS

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest dimarts la Sala de Plens de l’Ajuntament de Blanes acull la jornada ‘Per un Blanes més Sostenible’, una sessió participativa per escollir accions de l’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible. 

Durant la sessió es farà una breu introducció sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible, què poden fer les entitats per els ODS, així com plantejar dinàmiques de col·laboració entre les entitats assistents per detectar quines accions es poden adoptar sumant esforços. 

Aquesta, però, no és la primera ni la última acció que l’Ajuntament de Blanes ha plantejat. Amb el suport de la Diputació de Girona, el consistori veí està realitzant un procés per alinear les polítiques públiques amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible i millorar, així, la gestió interna i externa d’una manera més responsable. Alhora, vol implicar tant al municipi com a les seves entitats i el teixit associatiu, ja que aquests objectius són un repte per a tota la humanitat. 

Durant el passat mes de gener ja es van fer les primeres accions, una d’elles centrada en sessions formatives amb els treballadors i treballadores de l’Ajuntament de Blanes. Ara, aquest mes de març, l’ajuntament continua treballant-hi amb un següent pas que és aquest Taller de Participació Ciutadana on l’assistència és gratuïta i que s’allargarà durant una hora i mitja.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics