URGENT

El canvi d’ubicació de la Trail Senyor del Castell ha sigut un dels punts claus en una edició que ha superat els 300 inscrits

Compartiu aquesta història

Tot just ahir al matí es va celebrar la cinquena edició de la cursa Trail Senyor del Castell i els organitzadors no poden estar més contents de la resposta obtinguda per part dels corredors i del públic assistent. Així ho ha destacat Lou Vázquez, secretaria de l’entitat.

Enguany, l’edició presentava diversos canvis. D’una banda, es va modificar el recorregut de la cursa i d’altra banda, es va canviar la ubicació de sortida i arribada. En aquest sentit, Vázquez explica que el canvi de recorregut va ser una aposta arriscada, tot i que els resultats han sigut molt positius. De la mateixa manera, també ho va ser canviar el punt de sortida, tot i això creuen que aquestes modificacions han sigut clau en el desenvolupament d’aquesta nova edició. 

Finalment, des de l’entitat han volgut agrair la ben entesa amb l’Ajuntament i la col·laboració de totes les persones implicades. A més, han volgut animar tothom a seguir participant en la cursa l’any vinent i les properes edicions.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics