URGENT

L’escola Les Ferreries rememora la història del centre amb testimonis d’antics alumnes

Compartiu aquesta història

Comencen les preinscripcions escolars i els centres de Palafolls volen explicar a les possibles famílies què és el que els fa especials. Enguany, l’escola Les Ferreries ha volgut fer un recopilatori dels testimonis d’exalumnes que expliquen alguns dels records que van endur-se del centre. L’objectiu principal és ensenyar la família que han creat al llarg dels anys des que l’escola va començar. N’ha donat més detalls d’aquesta iniciativa Maribel Queralt, directora del centre. 

Entre les novetats que presenta l’escola, aquests últims cursos estan implementat el que s’anomenen cursos intercicles on els alumnes més petits fan activitats conjuntes amb els més grans per tal d’aprendre uns dels altres. 

Pel que fa a les visites a l’escola, des del centre indiquen que hi ha la possibilitat de demanar una visita personalitzada per veure les instal·lacions. Per concertar una cita es pot trucar al 93 762 02 25. 

Cal recordar que les preinscripcions per al curs 2023- 2024 comencen avui 6 de març per als alumnes d’educació infantil i primària i el dia 8 per als alumnes de secundària. L’últim dia per fer les preinscripcions per als tres cicles és el proper dilluns 20 de març.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics