Santa Susanna és el municipi amb més segells Biosphere del Maresme per la sostenibilitat turística

Foto: Ajuntament de Santa Susanna
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Santa Susanna s’ha convertit un any més en el municipi del Maresme amb més distincions Biosphere a la qualitat i la sostenibilitat turística. En total, aquest any n’ha aconseguit 13, un més que l’edició anterior.

A l’acte que es va celebrar a les acaballes del mes de febrer a Pineda de Mar, van rebre la certificació set hotels del municipi, entre ells l’ Hotel Alegria Mar Mediterrània; també el trenet turístic el Cuc de Santa Susanna; la platja de Llevant, l’Oficina de Turisme i el propi ajuntament del municipi. Després de Santa Susanna els municipis que van obtenir més distincions van ser el Masnou (11), Pineda de Mar (10); i Calella (9).

Recordem que a tota la comarca, han rebut el certificat Biosphere un centenar d’empreses. A l’acte de lliurament, el president del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, Joaquim Arnó, va recordar que la certificació Biosphere va més enllà d’un distintiu, és una manera de fer que cala en tota l’organització. Arnó, a més, va agrair el suport de la Diputació de Barcelona, la Cambra de Comerç de Barcelona i l’Instituto de Turismo Responsable.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics