URGENT

Palafolls es prepara per una nova jornada d’expedició de DNI

Compartiu aquesta història

El proper dimarts 14 de març la unitat mòbil de la Policia Nacional serà a Palafolls per tal de fer noves expedicions o renovacions del Document Nacional d’Identitat. El dia 14 es farà la recollida de dades i el 16 de març s’entregarà el document.

Cal tenir en compte que aquestes jornades de renovació als municipis estan destinades, principalment, a aquelles persones que tenen problemes per desplaçar-se fins les comissaries de Lloret o Mataró, que són les més properes on es fan renovacions i expedicions del Document Nacional d’Identitat. Així doncs, tenen prioritat d’inscripció les persones més grans de 65, menors de 14 anys o persones amb mobilitat reduïda per tal d’estalviar-los el desplaçament fora de Palafolls per fer aquest tràmit.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics