Palafolls es prepara per una nova jornada d’expedició de DNI

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El proper dimarts 14 de març la unitat mòbil de la Policia Nacional serà a Palafolls per tal de fer noves expedicions o renovacions del Document Nacional d’Identitat. El dia 14 es farà la recollida de dades i el 16 de març s’entregarà el document.

Cal tenir en compte que aquestes jornades de renovació als municipis estan destinades, principalment, a aquelles persones que tenen problemes per desplaçar-se fins les comissaries de Lloret o Mataró, que són les més properes on es fan renovacions i expedicions del Document Nacional d’Identitat. Així doncs, tenen prioritat d’inscripció les persones més grans de 65, menors de 14 anys o persones amb mobilitat reduïda per tal d’estalviar-los el desplaçament fora de Palafolls per fer aquest tràmit.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics