Acció Feminista vestirà de lila la plaça del Forum Palatiolo

Foto: Acció Feminista Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Demà a la tarda, les noies del grup Acció Feminista de Palafolls se sumen als actes en commemoració del Dia Internacional de les Dones. Per fer-ho, han preparat diverses accions, la primera és una gran pancarta reivindicativa. Totes les dones que estiguin interessades a participar, ho poden fer a partir de les 16:30h fins a les 18h.

A partir de les 18h es vestiran els fanals del Fòrum Palatiolo de color lila per donar visibilitat a la diada. D’aquesta nova iniciativa n’ha donat més detalls Marta Martí, dinamitzadora de Can Batlle.

A banda de les activitats que s’han preparat per demà, el dijous continuaran els actes per què s’ha preparat una nova activitat al local de Can Batlle. Concretament, es farà un pica- pica amb música feminista i jocs, a banda d’un taller de xapes. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics