L’escola Mas Prats estrena un laboratori d’art 

Escola Mas Prats
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Amb l’objectiu de millorar l’escola i invertir en fer única l’experiència en el centre, l’escola Mas Prats ha estrenat un nou espai pels infants del centre. Aquest es tracta d’un laboratori d’art on els alumnes poden deixar volar la seva imaginació. El projecte va començar quatre anys enrere, però la pandèmia va paralitzar la seva completa posada en marxa. Ara que ja no hi ha restriccions, el centre pot continuar endavant amb la proposta. Així ho ha explicat Laura Duarte, directora de l’escola Mas Prats.

Tal com indica Duarte, l’art i el seu aprenentatge genera molt coneixement i permet que els alumnes traslladin a la seva vida quotidiana el que han après. A més, els permet tenir una visió molt més àmplia del que passa en el dia a dia. És per això que la intenció principal d’aquest laboratori és que tota la comunitat educativa (alumnes, professors, pares, etc.) pugui relacionar-se i dir la seva en un espai com aquest. 

A banda del laboratori d’art, l’escola també presenta nous canvis per tal de millorar l’experiència dels infants en el centre. Per exemple, també compten amb una aula multisensorial i el projecte dels horts. Totes aquestes millores es poden trobar a la plana web del centre i a les seves xarxes socials. Així, els pares que vulguin escolaritzar els alumnes a Mas Prats, podran veure què és el que l’escola els ofereix.

Recordem, de nou, que les preinscripcions per al curs 2023- 2024 van començar ahir per als alumnes d’educació infantil i primària i ho faran el dia 8 per als alumnes de secundària. L’últim dia per fer les preinscripcions per als tres cicles és el proper dilluns 20 de març.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics