URGENT

Arriba el Festival Zero al Teatre Clavé 

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana la sisena edició del Festival Zero és la cita que hi ha al Teatre Clavé de Tordera. Una edició que enguany compta amb una programació d’espectacles de diferents gèneres i llenguatges que durant dos mesos giraran pels escenaris de Teatres en Xarxa i que es podran gaudir al Teatre Clavé aquest divendres i aquest dissabte.

Pel que fa a la programació, el festival compta amb tres espectacles: ‘La metamorfiosis de Gregor’ d’El Aedo Teatro, una obra que reflexiona sobre el ciberassatjament; ‘Spiralis’ de la Cia. Bool és un espectacle en el qual dos cossos, dues energies en moviment, construeixen en directe una gran escultura de ferro, immersos en un ambient sonor harmònic que els manté en equilibri; i ‘Paraules que trenquen ossos’ de la companyia Pagans, un espectacle a un bosc on fan reflexionar la tecnologia i la natura.

Quant als horaris, ‘La metamorfosis de Gregor’ es podrà gaudir demà a la tarda a partir de les 20:30h; ‘Spiralis’ el dissabte a les 17h, i ‘Paraules que trenquen ossos’ el dissabte també a les 19h i a les 20:30h.

Les entrades per cadascun dels espectacles del Festival Zero tenen un preu únic de 9€, mentre que si es vol gaudir del Festival Zero al complet es pot adquirir l’abonament per un preu de 16€ que inclou una totebag del festival. Enguany, també hi ha dos tipus d’abonaments per triar dos espectacles del Festival Zero per un preu de 12€, també inclou la totebag. Tant les entrades com l’abonament estan a la venda a les taquilles del Teatre Clavé.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics