URGENT

ERC prepara diversos actes aquest cap de setmana

Compartiu aquesta història

El grup municipal d’Esquerra Republicana ja ho té tot a punt per celebrar dos dels actes més destacats com a partit a Palafolls. D’una banda, la presentació oficial del candidat a l’alcaldia, Francesc Alemany, i d’altra banda, la tradicional calçotada.

Aquest divendres, el Casal d’Avis de Palafolls serà l’emplaçament on Francesc Alemany, actual alcalde de Palafolls i alcaldable pels propers comicis, farà la seva presentació oficial com a candidat. L’acte es farà a partir de les 20h i comptarà amb l’actuació en directe de Halldór Már i un refrigeri pels assistents. 

Diumenge és el torn d’un acte que ja s’ha consolidat a la vila, la calçotada d’Esquerra. Enguany arriba a la 15a edició i, segons indiquen des del partit, espera uns més 200 assistents. Aquesta activitat se celebrarà a partir de les 14h a la Plaça del Forum Palatiolo i demà és l’últim dia per comprar els tiquets de forma anticipada a un preu de 12 euros els adults i 8 els petits a Carme Fruita i Verdura i a la Papereria Colors.

Qui no els compri abans de demà, els podrà adquirir el mateix dia en cas que quedin disponibles, tot i que seran 2 euros més cars. Des del grup municipal recorden que cal dur els plats i coberts de casa, en cas que no sigui així, també hi haurà un extra de dos euros i que el preu infantil no inclou calçots. 

Pel que fa al dinar, hi haurà calçots, botifarra, fesols del ganxet de Palafolls, amanida, pa amb tomàquet, postres i beguda. A més, l’activitat també comptarà amb una tirada popular de bitlles catalanes a càrrec de Jovent Republicà.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics