ERC prepara diversos actes aquest cap de setmana

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El grup municipal d’Esquerra Republicana ja ho té tot a punt per celebrar dos dels actes més destacats com a partit a Palafolls. D’una banda, la presentació oficial del candidat a l’alcaldia, Francesc Alemany, i d’altra banda, la tradicional calçotada.

Aquest divendres, el Casal d’Avis de Palafolls serà l’emplaçament on Francesc Alemany, actual alcalde de Palafolls i alcaldable pels propers comicis, farà la seva presentació oficial com a candidat. L’acte es farà a partir de les 20h i comptarà amb l’actuació en directe de Halldór Már i un refrigeri pels assistents. 

Diumenge és el torn d’un acte que ja s’ha consolidat a la vila, la calçotada d’Esquerra. Enguany arriba a la 15a edició i, segons indiquen des del partit, espera uns més 200 assistents. Aquesta activitat se celebrarà a partir de les 14h a la Plaça del Forum Palatiolo i demà és l’últim dia per comprar els tiquets de forma anticipada a un preu de 12 euros els adults i 8 els petits a Carme Fruita i Verdura i a la Papereria Colors.

Qui no els compri abans de demà, els podrà adquirir el mateix dia en cas que quedin disponibles, tot i que seran 2 euros més cars. Des del grup municipal recorden que cal dur els plats i coberts de casa, en cas que no sigui així, també hi haurà un extra de dos euros i que el preu infantil no inclou calçots. 

Pel que fa al dinar, hi haurà calçots, botifarra, fesols del ganxet de Palafolls, amanida, pa amb tomàquet, postres i beguda. A més, l’activitat també comptarà amb una tirada popular de bitlles catalanes a càrrec de Jovent Republicà.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics